Saturday, August 20, 2011

halus yang benar

Assalamualaikum. salam ramdhan. salam hampir raya.

whassup doe ! bulan puasa ni ak xrajin nak update. coz xbyk mne la nk cite. haha. apepun. ak still puasa, xponteng lagi. ape cer tiba2 nak ponteng puasa. x rock la doe. 

anyway, just nak share je la. xde bnde pun. just a piece of my mind. x dengar leh choww. haha. 

k, straight to jalan lurus. jangan belok2 dah. oke. staraaaaightt. haha. fine2.
well, kadang dalam hidup, kita tak sedar apa yang kita dah lakukan ada orang tidak suka. ape kes kan, peduli apa. ikut punya suke la kn. hidup ak bukan hidup kau. tapi kite kene la ingat dalam hidup aku ada kau. so, xleh nak nafi la. myabe tiap2 hari berselisih, or wtv la. tp ape cer, jumpa. salam pun xde eye contact dah jd feet contact. haha. 
xkesa la, kalau sesuatu yang x suke pun, staright to the pint la weyy. jangan nak belakang. terus ke depan cakap. kan senang, leh slow talk skali. ape payah. tapi kalau senang dengan cara sendiri, oke la kot. bahagia cara tuu, buat la. beta persilakan. tapi jangan hasut or memperdaya kan orang lain. hahaha.
*tiada kaitan antara hidup dan mati. motivasi utk diri sendiri dan keluarga !

Nematode 

so so, fikir2 dan renungkan lah. bukan nak cari musuh. tapi cara kawan. apepun, ak respect kau dengan perjuangan dan pendirian kau. ak x salah kan sape2. tapi, 2 la. ak anggap kau kawan, jarang tegur x makna kita musuh. salah anggap, fikir positif la wey. ape laa. apepun, sorry la kalau ak yang salah. sokong ak kalau ak benar. tegur aku kalau aku salah !!

buat masa ini, perggh. tiap2 minggu guk la bedah ikan. bukan utk kenyang perut. gi cari kuman bakteria parasit dalam bdan tu. apa jadah. xheran la. tapi ak jumpa, korg ade? haha. korg taw makan je en, tapi ntah bende ini ada dalam badan korg. who knows right. tapi certain or mostly x bahaya pun. so, dun worry be happy la.


btw, masuk post ini dah 10 terakhir Ramadhan dah. cepat kile en. ak spent ramadhan ni kat ganu je skunk. 25 ni baru balik putraa !! cept la berputar. well, xsbr la nk balik. buka beramai2 ngan family dan member. jom2. tempah mana2 skunk. n nk raya guk kn, perggh. masyuk guk rr. hee. duit raya dapat lagi x? :P

raya pu raya, lepas raya ada final exam. haha. ak raya sekejap je kot. then start kuliah. damn right. plus, kene jadi FASI utk Minggu Jalinan Mesra 2011/2012. hahaha. dak matriks, tggu la weyy !!

choww dulu. nak sahur . go !

2 comments:

  1. elok ko g bedah ikan kat mengabang tu tgk banyak mane bakteria..

    ReplyDelete